Life as I know it...

Kärlek. Barn. Familj. Studera. Böcker. Filmer. Musik. Blommor. Fotografier. Tankar. Känslor. Ett herrans jävla liv...

buhuuu

Kategori:

Usch vilken pruttdag. Min kamera är helt sönder. Vi har inte fått tillbaka bilen o imorgon behöver vi handla inför festen. Prutt!

My prrrecious. . .

Kategori:



Födelsedagsmys

Kategori:





igår var Elin, Tim, barnen, Joanna o matto här och fira mig lite. titta vad jag fick!!!

En bild som borde få alla att skratta...

Kategori: Allmänt

All of this lines across my face...

Kategori: Allmänt

Skön dag! 
 
Tvingade upp både mig själv och lilleman vid tio i sex (SUCK) för att gå och jobba. Började sju. Dagen har flytit på riktigt bra faktiskt, jobbade med en av dom härligare kollegorna så vi har tjötat på hela dagen lång. Nu tänkte jag snabblogga mig lite innan jag ska gå och hämta upp herr envis från dagis. Herrejisses vilket humör det barnet kan ha, undrar vart han fått det ifrån... Haha... 
 
Längtar efter min lillasyster så det gör ont i hjärtat. Ska vi ha det såhär i tre år nu? Då tycker jag hon får skippa att utbilda sig för jag saknar ihjäl mig mellan varven!
 
I tisdags var vi på IKEA och köpte liatorpbordet btw. And I love iiiiiiiiiiiiit! Idag ska jag och Benji ut i naturen för ett litet projekt... Bild kommer ikväll :)
 
 
HUR SNYGGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort...

Kategori: Allmänt

STRESS STRESS STRESS... Skoluppgifter som ska in innan praktik, försöka jobba så mycket som möjligt för att ha råd att leva i december när man inte får något CSN, hinna umgås med familjen, städa, laga mat, räcka till. Allt handlar om känslan att inte räcka till. 
 
I lördags tog Gonzalo ÄNTLIGEN körkort. Yeeeey! Nu är det bara jag kvar haha. Men det kommer när det kommer. Man ska ha råd också. I lördags firade vi detta och min födelsedag tillsammans. Var en grymt kul kväll med många härliga vänner. Fick en skinnjacka som jag gått och spanat på i ungefär hundra år. Den är bara.. MUMS! Svårt att få en rättvis bild på den dock.
 
Idag har jag legat hela dagen i soffan på mitt (feta) arsle och tittat på tv. Helt värdelöst men det enda jag orkade med. Har mått illa i flera flera veckor och sura uppstötningar. (Nej inte gravid). Måste googla på vad det kan vara så jag kan ställa en egen diagnos. ;). 
 
Ikväll kanske vi ska till Ikea, hoppas det iaf! Gonzalo har äntligen gått med på att vi behöver(läs hans tjatiga tjej vill ha) nya köksstolar och nytt vardagsrumsbord. Så håll tummarna nu att han inte ändrar sig hihi...
 
PUSS

En del av alla fina presenter...

Kategori: Allmänt

 
Underbara blommor. En överraskning av tjejerna den 27/10. Kaffefilter, kaffeburk. Världens snyggaste röda skinnjacka. Fantastiska röda skor.

Mi cielo

Kategori: Allmänt

Birthday birthday

Kategori: Allmänt

Varje år får man samma fråga, varje år tycker jag det är lika jobbigt "Vad önskar du dig?"...
Tycker det känns så fult att önska sig saker, vet inte varför, får en lika jobbig känsla varje år. Men i vilket fall, här kommer min wishlist, så dom som vill titta kan titta o ni andra kan scrolla förbi ;).
 
Det här bäddsetet från hemtex.
 
Presentkort på ikea så jag någon gång i livet kan köpa liatorp soffbordet ;)
 
En stor turkos ugnsform (jo jag vill ha en i keramik Mimmie)
 
En fin kaffeburk i plåt.
 
 
En dalahäst (Blink blink Lillan)
 
 
Tavlan från TyrHantverk med det här citatet.
 
Ny parfym