Life as I know it...

Kärlek. Barn. Familj. Studera. Böcker. Filmer. Musik. Blommor. Fotografier. Tankar. Känslor. Ett herrans jävla liv...

Och dagens bild:

Kategori: Allmänt



De är gosigt att bada men inge kul alls att behöva gå upp tycker Benji.

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej hopp gummisnopp (jag fick lust, haha...)!

Idag har jag varit i stan med Benjamin och min karl. Var helskönt i början då lillgrabben sov men sen... Shit alltså vilken stress att gå på en smockfull drottninggata med en gallskrikandes bebis som dessutom skriker av den enkla anledningen att han vill bli buren. Känns som ett halvsvårt alternativ att slänga upp honom på armen samtidigt som man styr vagnen och försöker att inte köra in i folk som redan suckar och stönar över att man går där med sin brontasaurusvagn. KÄMPIGT! Stan får bli nästa gång när han sitter i sittvagn, haha.

Åkte sen till mamma för att gå på kinarestaurang med henne och familjen. Är lite emot att vara på restaurang med bebis men de gick hyfsat. Så länge han fick sitta i knät hos någon eller få uppmärksamhet i bilstolen. Tugga - kittla bebis - tugga - lipa åt bebis. Man får in snitsen efter ett tag. ;).

Imorgon är äntligen dagen D. Ska först hem till Lindish och dricka vin sen blir det Energikällan för hela slanten. HAHAHA. Trodde aldrig den dagen skulle komma när jag uppriktigt sagt såg fram emot att gå till Källan. Men men, det ska väl finnas en tid för allt här i livet. Tycker det känns lite jobbigt att lämna bort Benji över natten men vet att han är trygg hos sin farmor. De är nog betydligt jobbigare för mig än för honom, han är ju nöjd så länge han får mat och gos.

Nä, dags att sova, det är en stor dag imorgon!

Nina

Och dagens bild:

Kategori: Allmänt

Äsch hittar ingen.

Måndag

Kategori: Allmänt

Oj längesen! Förlåt, tiden springer iväg alldeles för fort ibland.
Idag ska jag till frisören. Hoppas verkligen det blir bra. Ska lägga i blonda slingor och klippa en ny frisyr tror jag. Vi får se lite hur det blir. Det enda jag riktigt vet är att jag behöver förändring!
På lördag ska jag ut och festa ordentligt för första gången. Har hittat en helt underbar klänning på Gina som jag ska prova idag. Hoppas den passar och man inte ser ut som en sjöko i den. Förövrigt måste jag även hitta en klänning till dopet och en skjorta till Gonzo. 
Nu måste jag göra mig i ordning, ska möta mamma ungefär när som helst.
Och juste: Tack tjejer för i fredags, det var verkligen lyckat!
Nina

Och dagens bild:

Kategori: Allmänt



Pappa lär Benjamin vilka hiphoplåtar som är bra och inte. ;).

Söndag

Kategori: Allmänt

Herregud vad tiden går fort ibland. På lördag blir Benjamin två månader och jag tycker han kom alldeles nyss. Tänk då hur fort det här året kommer gå, tänk att dagarna bara flyger förbi och sen kommer jag stå där i maj nästa år utan en susning om vad jag ska göra. Ska jag jobba, plugga, skaffa en till på en gång? Haha. Stressar nog upp mig själv en aaaning. Men jag försöker i alla fall leva i nuet. Har många underbara vänner som är hemma mammalediga nu också så passar på att njuta och skratta lite extra.

Nej nu ska jag äta oxpytt och sen chips med cola. Måste överdosera fett nu för nästa måndag börjar jag, Linda och Cathrine med LCHF. HERE WE GO!

Nina