Life as I know it...

Kärlek. Barn. Familj. Studera. Böcker. Filmer. Musik. Blommor. Fotografier. Tankar. Känslor. Ett herrans jävla liv...

Och dagens bild:

Kategori: Allmänt

Söndag

Kategori: Allmänt

Glad morsdag allihopa!

Jag undrar var folk med barn hittar tiden att blogga? Som fröken hästtand till exempel, hur hinner hon? För när han inte behöver ammas, bytas, underhållas eller tröstas och äntligen har somnat då är jag ju för fasen helt slut! Haha, jaja, får väl göra såhär och blogga en gång varannan vecka. När orken hittar hit till granängsringen 30 vill säga.

Vår lilla kille växer så det knakar, sen han föddes har han hunnit gå ner 400 gram, gå upp dom igen och ytterligare 300 så han nu väger 4800 och dessutom växt från 53 till 55 centimeter. Otroligt tråkigt mammasnacka, I know, men det är liksom det mitt liv kretsar kring just nu.

Idag ska vi hem till Benjis farmor och fira morsdag med världens största frukttårta från Gonzalos jobb. Im only in it for the cake...

GÄSP! Nu orkar jag inte skriva mer och dessutom kommer Benji skrika rakt ut när som helst och jag hade tänkt hinna duscha först (haha bergis...).

Nina

Och dagens bild:

Kategori: Allmänt

Lördag

Kategori: Allmänt

Hej alla fina.

Hur sjukt är det inte att jag blivit mamma? Har egentligen inte alls tid att blogga just nu men ville bara gå in och skriva det och även lägga upp en bild (ovan).

Nina