Life as I know it...

Kärlek. Barn. Familj. Studera. Böcker. Filmer. Musik. Blommor. Fotografier. Tankar. Känslor. Ett herrans jävla liv...

Åååhlens

Kategori: Allmänt

Några godingar jag dreglar över just nu på Åhlens hemsida:

 

Måndag

Kategori: Allmänt

Can we forget about the things I said when I was drunk? I did´nt mean to tell you that . . .

Dagens härliga nostalgikick är låten Please tell me why - Blink 182. Så sköna minnen!

Just nu händer det inte särskilt mycket i mitt liv. Gonzalo har semester, jag något liknande, Benjamin sommarlov. Jag behöver inte jobba under juli månad eftersom man ändå får pengar i förskott från csn så första utbetalningen är i augusti. Skönt som sören. Så semestervardagen lunkar väl på som vanligt. Börjar längta tillbaka till skolan nu haha, var så skoltrött innan sommaren men nu känner jag att jag återfått kraften inför sista terminen!

Annars har jag utvecklat ett beroende under dom senaste månaderna som är galet frustrerande när man inte har några pengar. Jag sitter och tittar på olika inredningsbloggar och internetbutiker. Gaah. Åhlens inredning är min nya all time high! 


Min önskelista (som man tydligen aldrig blir för gammal för)

Kategori: Allmänt

 

Saker jag önskar mig är porslin från Matheus (turkos),

keramik från Gerbera/Rica (turkos),

nya lakan, örngott och påslakan i vitt eller blommigt (tänk gammaldags romantik)

och sen önskar jag mig mest av allt en systemkamera, en enkel och behändig som man kan ha med sig överallt och ta fantastiskt fina bilder med som jag sen kan förstora upp här hemma :)

Utöver det önskar jag mig småsaker, tex nya badlakan i turkost (mycket turkost för mig nu ;) och riktiga salt och pepparkar i trä som man vrider på :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Vill skriva men allt jag börjar skriva blir bara för privat. Internet skrämmer mig fortfarande lite. Att saker och ting som skrivs här aldrig kan försvinna. Man kan inte ta tillbaka något. Få någonting oskrivet. Så vi får fokusera på positiva saker idag, för idag gör jag allt jag kan för att tänka positivt.

*Det är bara en termin kvar i skolan, så galet skönt. Ska verkligen fokusera på studierna den här terminen och inte ta på mig så många pass på jobbet, märkte förra terminen att skolan blev lidande när jag tänkte för mycket på pengar.

*Benjamin har blivit så stor. Så lillvuxen, min älskade bebis. Han härmar allt man säger (så man får bita sig i tungan många gånger per dag haha) och har börjat Ä L S K A alla Astrid Lindgren filmer. Sjunger till och med låtarna. Gosunge!

*I år fyller jag tjugofem och det ska firas på så många sätt det bara går, börjar med en härliga weekend till Tyskland med tjejerna i slutet av augusti. Festa och shoppa är ledorden för resan :).

*Min spanska blir bättre och bättre, när skolan väl är slut i december ska jag fokusera mer på den och lära mig mer grunder och bättra på mitt ordförråd.

*Jag & G har det väldigt bra just nu, väldigt väldigt bra. Det behöver vi efter allt stormande...

Nu ska jag stänga ner datorn och ligga på soffan en liten stund, imorgon ska jag jobba 8-15 sen ska vi på middag hos pappa med hela familjen. Härliga semester :).