Life as I know it...

Kärlek. Barn. Familj. Studera. Böcker. Filmer. Musik. Blommor. Fotografier. Tankar. Känslor. Ett herrans jävla liv...

Och dagens låt:

Kategori: Allmänt

Tisdag

Kategori: Allmänt

Oj här var det längesen jag engagerade mig, måste bli bättre på det, nyårslöfte kanske?
Idag är jag avundsjuk på mina vänner som ska på världens mest faboulösa fest på nyår och se fat boy slim OCH fergie, dricka goda drinkar, ragga vackra karlar och bara dansa dansa dansa... Och självklart ja jag skulle kunnat följa med men det skulle bara bli jobbigt. Som att peta sig själv med en nagel i ögat ungefär. Lite väl "this was your life and now...". Men jag unnar dom det svårt och tänkte att vi kanske kan ha dagen efter mys när ni är asbakfulla och jag kan reta er för det? Film, chips, popcorn, mat, godis, läsk (varför blir det alltid mer mat än aktivitet när det kommer till oss..?).

Idag fick jag världens minnesattack från femtonårsåldern. Jag, Alexandra, moppen, brustna hjärtan och allt pga en låt. Girlfriend - Alicia Keys. Känner du kiss?

Mitt illamående har gått över nu vilket är tacksamt men gissa vad som kom tillbaka, jo, snussuget! Är så sugen hela tiden att jag ibland smyger och tar en ur pappas dosa när han är på toaletten för att inte gå insane. Haha. Fast en om dagen får lillgrodan klara av.

Vi har fortfarande inget namn fast det lutar mellan Benjamin och Diego. Jag älskar namnet Diego! Ser framför mig en liten halvchilensk latinlover med fantastiska ögon som alla tjejer bara faller som furor för och han fattar ingenting. Haha, min son ska bli den bästa karln i hela världen för som mina älskade vänner säger: Här har vi chansen från början att göra honom till en riktigt karl! Sen kommer han ha så många fantastiska starka och självgående kvinnor runtomkring sig att jag har svårt att se att han någonsin kommer nöja sig med någon.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska till söder med lillasyster och shoppa lite samt fika med henne och hennes kompis Sara. Pojkproblem. ;).

Sandra har du lust att göra en bloggdesign till mig? Du gör så grymma. Vill att den ska vara greklandsblå och guldig med vågen stjärntecken som huvudfokus. Snääälla... :).

Nina.

Och dagens låt:

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag ville bebisen visa klart och tydligt. Vi ska få en pojke. Och missförstå mig inte nu, jag är glad, jätteglad, men gud så chockad.

Nina.

Och dagens låt:

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt

Är så trött idag att ögonen går i kors så om det blir lite vimsigt får ni ha överseende med det...

Idag var vi på ultraljud. Allt såg väldigt bra ut och Eva (barnmorskan) var hur mysig som helst. Kul också att se det gå upp för Gonzo för första gången, haha. Han satt helt stum först och sen kom kommentarerna: Oj... Wow... Shit man ser ju tår och grejer! Min fina kille... :).

Sen va det dags att kolla längden... Lillplutten totaltvägrar att räta på sig, ligger som en groda med benen upp mot magen och hur mycket Eva än buffar och puffar på min mage (och tro mig, hon buffade!) så vaknar h*n inte. Jag och Gonzalo tittade på varandra och kände nog båda samma sak. Ingen tvekan om vilkas envisa unge det här är. I vilket fall gick det aldrig att kolla längden då skorpan vägrade svårt och heller inte könet. Ska tillbaka på måndag 10.30.

Nina.

Och dagens låt:

Kategori: Allmänt

Söndag

Kategori: Allmänt

Jag trodde att vara gravid skulle vara någonting mysigt, härligt och underbart. Omvälvande och så vidare och så vidare. Ja omvälvande är det ju definitivt. Nu kommer det här bli en väldigt negativ första blogg så om du känner att jo jag vill nog bli gravid någon gång i framtiden, läs inte!

Den femtonde augusti blev jag gravid enligt uträkningar. Den andra september fick jag reda på det. Vet ni hur mycket sprit jag drack under den tiden? Ni vill inte veta...

Sen hade jag två underbara månader av illamående, kräkningar, mensvärk, småblödningar, humörsvängningar (you name it, I had it). November började det lätta lite och sen dess har jag mest haft världens mest spända mage, kunnat gå på toaletten en gång varannan vecka och såna jävla moodswings och dom är värst.

Så här kan det gå till: Jag vaknar på världens bästa humör, glad, lycklig, gör frukost, sätter mig vid datorn och sen när jag ska gå hemifrån till jobbet ser jag att min lillasyster har lånat mina skor. Då bryter jag ihop totalt, gråter så jag skriker rakt ut, lägger mig på sängen och blir en halvtimme sen till jobbet för att den obeskrivliga sorg jag känner gör att jag inte kommer upp. Har hört att man kan bli lite smådeprimerad men va fan. Jag tar allting personligt, gråter för minsta lilla och blir arg om någon typ tittar på mig.

Nog för idag, känner hur humöret är på väg ner och ska snart till Malin på middag. Förlåt för allt negativt. Ska vara gladare till nästa gång och berätta allt underbart också.

Nina.