Life as I know it...

Kärlek. Barn. Familj. Studera. Böcker. Filmer. Musik. Blommor. Fotografier. Tankar. Känslor. Ett herrans jävla liv...

Och dagens bild(er):

Kategori: Allmänt

Onsdag

Kategori: Allmänt

Jag funderar på om jag ska börja blogga igen. Vill liksom inte göra någonting halvdant och vet att jag inte kommer uppdatera varje dag. Vi får se hur det blir helt enkelt. Idag har jag i alla fall lite inspiration. 
Idag var jag på öppna förskolan med Linda och Cathy samt alla barnen såklart och det var så galet kul. Härligt att se Benjito iaktta allt runtomkring sig och knappt gnälla överhuvudtaget (hann ju liksom inte bli tråkigt). Efter gick vi och åt på Mosaik Steakhouse och det var verkligen gott. Har inte haft så höga förväntningar då jag jobbat för ägaren i galet många år men den här restaurangen hade han gjort bra. 
I helgen ska jag jobba min sista helg på Carmen, beroende på vad jag får för erbjudande av dom nya ägarna och så. Vi får se. 
Tänk att nästa vecka är det julafton, min älskade sons allra första julafton. Det ska dokumenteras med massor av bilder som han kan kika på när han blir större :). Sen är det nyårshelgen och nyårsdagen åker vi till Chile. Spännande, läskigt, härligt... Ska uppdatera er därifrån i den mån jag kan, uppenbarligen är det inte många som äger dator där, haha, till skillnad från här!
God natt på er, imorgon blir det mammagrupp och sen hem till min egna lilla mamma och mysa.
Nina